Çfarë i shtyn ata të mësojnë për Islamin?

Është fakt se njeriu e ka përdorur forcën për të imponuar mendimin, për ushtruar ndikimin dhe për të realizuar interesat e tij. Historia është e mbushur me raste të tilla.
Për shembull, historia njeh gjenocidin e tmerrshëm të ushtruar ndaj indigjenëve të Amerikës pas mbërritjes së eksploruesëve dhe emigrantëve në Botën e Re. Në cilësinë e dëshmitarit okular, prifti spanjoll Bartolome de las Casas i përshkruan kështu masakrat: “Ata nuk i shikonin si njerëz banorët autoktonë, por i konsideronin kafshë ose më poshtë se kafshët.”
A Brief Account of the Destruction of the Indies by Bartolome de las Casas

Register or Login with your Social Account

Register or Login by Email for free download
Please, log in
Description

Double sided A4 color copy paper.

Paper Size: 80-100g

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Çfarë i shtyn ata të mësojnë për Islamin?”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

About Great Islamic values

Parturient ut id tellus vulputatre ac ultrlices a part ouriesnt sapien dignissim partu rient a a inter drum vehicula. Ornare metus laoreet tincidunt eros rolem tristique pretium malada.

Cras rhoncus vivamus luctus platea arcu laoreet selm. Curae est condenectus sed hac a parturient vestibulum.

technical description

OUR ADDRESS

New York

56 E. Fieldstone Street
Summerville, SC 29483

Email:  [email protected]
Phone:  +18 (0) 545 77 32

Paris

28 Boulevard des
Capucines, 75009

Email:  [email protected]
Phone:  +18 (0) 545 77 32

CONTACT US

Whether you’re looking for answers, would like to solve a problem, or just want to let us know how we did, you’ll find.

Register

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.