Islami dhe përhapja e lirisë

Kur erdhi Islami skllevërit poshtëroheshin dhe përçmoheshin, nuk kishin vlerë dhe as të drejta. Madje u shkelej plotësisht dinjiteti. Shpesh mbaheshin të lidhur me zinxhirë gjatë shërbimit, që të mos arratiseshin. Nuk ishte problem në vdisnin apo vriteshin, nëse kjo shërbente për argëtim. Kështu ndodhte me gladiatorët e famshëm romakë në arenën e Koloseut; ata luftonin deri në vdekje mes tyre apo kundër kafshëve të egra për të kënaqur padronët e tyre dhe publikun.

Register or Login with your Social Account

Register or Login by Email for free download
Please, log in
Description

Double sided A4 color copy paper.

Paper Size: 80-100g

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Islami dhe përhapja e lirisë”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

About Great Islamic values

Parturient ut id tellus vulputatre ac ultrlices a part ouriesnt sapien dignissim partu rient a a inter drum vehicula. Ornare metus laoreet tincidunt eros rolem tristique pretium malada.

Cras rhoncus vivamus luctus platea arcu laoreet selm. Curae est condenectus sed hac a parturient vestibulum.

technical description

OUR ADDRESS

New York

56 E. Fieldstone Street
Summerville, SC 29483

Email:  [email protected]
Phone:  +18 (0) 545 77 32

Paris

28 Boulevard des
Capucines, 75009

Email:  [email protected]
Phone:  +18 (0) 545 77 32

CONTACT US

Whether you’re looking for answers, would like to solve a problem, or just want to let us know how we did, you’ll find.

Register

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.