Jezusi (Isai) (paqja qoftë me të!) në Kuranin e madhërishëm

Jezui është një ndër Profetët më të mëdhenj
Kurani pohon se Jezusi (Isai a.s.) është një ndër Profetët më të mëdhenj dhe gëzon pozitat më të larta. Nëna e tij, Maria (Merjemi) ishte e besueshme, e bindur ndaj Zotit dhe adhuruese e sinqertë e Tij. Ajo ishte e ndershme, e ruajtur nga mëkatet dhe e virgjër. Falë fuqisë së Zotit të Lartësuar, që bën gjithçka që dëshiron, ajo mbeti shtatzënë me Jezusin. Jezusi erdhi në jetë pa baba. Krjimi i tij ishte një mrekulli e jashtëzakonshme, sikurse u krijua Adami (Ademi a.s.) pa baba dhe pa nënë. Zoti në Kuran sqaron:
“Rasti i Isait për Allahun është si rasti i Ademit që e krijoi prej baltës e pastaj i tha: “Bëhu!” – dhe ai u bë.” (Al Imran 59)

Register or Login with your Social Account

Register or Login by Email for free download
Please, log in
Description

Roll up: Size: 400cm x 250cm

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jezusi (Isai) (paqja qoftë me të!) në Kuranin e madhërishëm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

technical description

OUR ADDRESS

New York

56 E. Fieldstone Street
Summerville, SC 29483

Email:  [email protected]
Phone:  +18 (0) 545 77 32

Paris

28 Boulevard des
Capucines, 75009

Email:  [email protected]
Phone:  +18 (0) 545 77 32

CONTACT US

Whether you’re looking for answers, would like to solve a problem, or just want to let us know how we did, you’ll find.

Register

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.