Këtu prehet ai

Këtu prehet i Dërguari i Islamit, Muhamed bin Abdullah (Paqja dhe bekimet e Allahut qofshin mbi të!). Ai u varros në shtëpinë e tij ku ndërroi jetë më 8.6.632; aty ku dha frymën e tij të fundit, i mbështetur në kraharorin e gruas së tij, Aishes (Allahu qoftë i kënaqur me të!), duke thënë: “O Zoti im! Në Shoqërinë e Lartë!” Pastaj pranë tij u varrosën dy prej shokëve të tij më të mire: Ebu Bekër es-Sidiku, kalifi (udhëheqësi) i muslimanëve pas tij dhe Umer bin el-Hatabi, kalifi i dytë (Allahu qoftë i kënaqur me ta!). Muslimanët e përshëndesin të Dërguarin Muhamed gjatë vizitës së tyre në Xhaminë e Profetit (Paqja dhe bekimet e Allahut qofshin mbi të!).

Register or Login with your Social Account

Register or Login by Email for free download
Please, log in
Description

A0 size paper plate printed on glossy paper.

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Këtu prehet ai”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

About Prophet Muhammad

Parturient ut id tellus vulputatre ac ultrlices a part ouriesnt sapien dignissim partu rient a a inter drum vehicula. Ornare metus laoreet tincidunt eros rolem tristique pretium malada.

Cras rhoncus vivamus luctus platea arcu laoreet selm. Curae est condenectus sed hac a parturient vestibulum.

technical description

OUR ADDRESS

New York

56 E. Fieldstone Street
Summerville, SC 29483

Email:  [email protected]
Phone:  +18 (0) 545 77 32

Paris

28 Boulevard des
Capucines, 75009

Email:  [email protected]
Phone:  +18 (0) 545 77 32

CONTACT US

Whether you’re looking for answers, would like to solve a problem, or just want to let us know how we did, you’ll find.

Register

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.