Mbulesa e femrës në Islam është më shumë sesa thjesht një veshje tradicionale

Rregullimi i marrëdhënies midis burrit dhe gruas ka qenë objekt i kodeve ligjore, zakonore e morale përgjatë histories. Në këtë pikë ka pasur arsyetime dhe zgjedhje nga më të ndryshmet, që është vështirë të llogariten e të gjurmohen. Por, librat e historisë e të antropologjisë tregojnë për popuj që nuk e shohin si problem lakuriqësinë e plotë dhe konfuzionin seksual midis dy gjinive; për popuj që e lidhin gruan me zinxhirë nga frika; për popuj që i mbulojnë burrat dhe jo gratë ose që mbulojnë pjesë të caktuara të trupit e shumë raste të tjera që nuk numërohen…

Register or Login with your Social Account

Register or Login by Email for free download
Please, log in
Description

Double sided A4 color copy paper.

Paper Size: 80-100g

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mbulesa e femrës në Islam është më shumë sesa thjesht një veshje tradicionale”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

About woman

Parturient ut id tellus vulputatre ac ultrlices a part ouriesnt sapien dignissim partu rient a a inter drum vehicula. Ornare metus laoreet tincidunt eros rolem tristique pretium malada.

Cras rhoncus vivamus luctus platea arcu laoreet selm. Curae est condenectus sed hac a parturient vestibulum.

technical description

OUR ADDRESS

New York

56 E. Fieldstone Street
Summerville, SC 29483

Email:  [email protected]
Phone:  +18 (0) 545 77 32

Paris

28 Boulevard des
Capucines, 75009

Email:  [email protected]
Phone:  +18 (0) 545 77 32

CONTACT US

Whether you’re looking for answers, would like to solve a problem, or just want to let us know how we did, you’ll find.

Register

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.