Midis ligjit të natyrës dhe ligjit të fesë

Zoti ka krijuar universin ku jetojmë, që nga qeliza më e vogël në trupin tonë, madje dhe pjesëzat më të vogla, e deri te galaktikat më të largëta që kanë mundur të na i afrojnë teleskopët. Gjithçka është krijuar me saktësinë më të madhe, me përsosmëri dhe sipas një sistemi mahnitës, pa të cilin jeta dhe natyra nuk do të ekzistonin. Të gjithë shkencëtarët e natyrës pohojnë se çdo anomali në këtë sistem, sado e vogël të jetë, do të sillte në mënyrë të pashmangshme shkatërrim dhe rrënim…

Register or Login with your Social Account

Register or Login by Email for free download
Please, log in
Description

Panels: in longitudinal and transverse dimensions of A2 dimensions.

Longitudinal banners: Size: 80cm * 200cm

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Midis ligjit të natyrës dhe ligjit të fesë”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

About Islamic civilization

Parturient ut id tellus vulputatre ac ultrlices a part ouriesnt sapien dignissim partu rient a a inter drum vehicula. Ornare metus laoreet tincidunt eros rolem tristique pretium malada.

Cras rhoncus vivamus luctus platea arcu laoreet selm. Curae est condenectus sed hac a parturient vestibulum.

technical description

OUR ADDRESS

New York

56 E. Fieldstone Street
Summerville, SC 29483

Email:  [email protected]
Phone:  +18 (0) 545 77 32

Paris

28 Boulevard des
Capucines, 75009

Email:  [email protected]
Phone:  +18 (0) 545 77 32

CONTACT US

Whether you’re looking for answers, would like to solve a problem, or just want to let us know how we did, you’ll find.

Register

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.