Në Kuran vjen një histori tjetër për Jezuin (paqja qoftë me të!)

Jezusi (Isai a.s.) konsiderohet një prej figurave më të rëndësishme në histori, prej atyre që i ka dhënë shumë njerëzimit. Njerëzit ndajnë qëndrime të ndryshme sa i përket figurës së tij. Ka prej tyre që e konsiderojnë zot apo bir të zotit, por dhe nga ata që e luftojnë, i përshkruajnë cilësitë më të ulta dhe e akuzojnë me akuza të pavërteta. Po cili është qëndrimi i Islamit ndaj Jezusit?

Register or Login with your Social Account

Register or Login by Email for free download
Please, log in
Description

Double sided A4 color copy paper.

Paper Size: 80-100g

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Në Kuran vjen një histori tjetër për Jezuin (paqja qoftë me të!)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

technical description

OUR ADDRESS

New York

56 E. Fieldstone Street
Summerville, SC 29483

Email:  [email protected]
Phone:  +18 (0) 545 77 32

Paris

28 Boulevard des
Capucines, 75009

Email:  [email protected]
Phone:  +18 (0) 545 77 32

CONTACT US

Whether you’re looking for answers, would like to solve a problem, or just want to let us know how we did, you’ll find.

Register

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.