Pelegrinazhi në Mekë

Pelegrinazhi është shtylla e pestë e Islamit. Është një udhëtim i shkëlqyeshëm në të cilin humbasin dallimet mes njerëzve. Të gjithë vishen me të njejtën rrobë dhe të njëjtën ngjyrë; e ngrejnë zërin me të njëjtën brohoritjë: “Lebejke AllAhume, lebejk! – O Allah, unë i përgjigjem thirrjes Tënde!” I përgjigjem thirrjes Tënde në mënyrë të përsëritur. Muslimani përjeton një larmi gjendjesh që shoqërohen me fjalë e vepra të ndryshme, qëllimi i të cilave është lutja dhe përmendja e Allahut, duke shfaqur varfërinë dhe nevojën për Të.

Register or Login with your Social Account

Register or Login by Email for free download
Please, log in
Description

A0 size paper plate printed on glossy paper.

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pelegrinazhi në Mekë”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

About Great Islamic values

Parturient ut id tellus vulputatre ac ultrlices a part ouriesnt sapien dignissim partu rient a a inter drum vehicula. Ornare metus laoreet tincidunt eros rolem tristique pretium malada.

Cras rhoncus vivamus luctus platea arcu laoreet selm. Curae est condenectus sed hac a parturient vestibulum.

technical description

OUR ADDRESS

New York

56 E. Fieldstone Street
Summerville, SC 29483

Email:  [email protected]
Phone:  +18 (0) 545 77 32

Paris

28 Boulevard des
Capucines, 75009

Email:  [email protected]
Phone:  +18 (0) 545 77 32

CONTACT US

Whether you’re looking for answers, would like to solve a problem, or just want to let us know how we did, you’ll find.

Register

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.