Përse duhet të besojmë te Zoti?

Disa pyetje që ia prishin gjithmonë qetësinë njeriut
Në fakt, nuk është thjesht padituria e tyre për shpjegimin e shkaqeve të fenomeneve natyrore, por ekziston një arsye tjetër (e cila ka më shumë rëndësi dhe është më e domosdoshme për njeriun që i është drejtuar adhurimit). Njeriut i lindin disa pyetje në mënyrë të vetvetishme, si p.sh.: Përse jetoj? Çfarë ka pas kësaj jete?

Register or Login with your Social Account

Register or Login by Email for free download
Please, log in
Description

Roll up: Size: 400cm x 250cm

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Përse duhet të besojmë te Zoti?”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

About The holy god

Parturient ut id tellus vulputatre ac ultrlices a part ouriesnt sapien dignissim partu rient a a inter drum vehicula. Ornare metus laoreet tincidunt eros rolem tristique pretium malada.

Cras rhoncus vivamus luctus platea arcu laoreet selm. Curae est condenectus sed hac a parturient vestibulum.

technical description

OUR ADDRESS

New York

56 E. Fieldstone Street
Summerville, SC 29483

Email:  [email protected]
Phone:  +18 (0) 545 77 32

Paris

28 Boulevard des
Capucines, 75009

Email:  [email protected]
Phone:  +18 (0) 545 77 32

CONTACT US

Whether you’re looking for answers, would like to solve a problem, or just want to let us know how we did, you’ll find.

Register

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.