Shkrimi arab

Ndoshta ndonjë prej nesh ka ndalon një ditë gjatë vizitës së tij në një muze oriental para një tabloje, në të cilën është shkruar arabisht; ose ndoshta shikon ndonjë tablo kaligrafike me dekor dhe me punime artistike arabe, që i tërheq vëmendjen dhe e ndal për të medituar rreth saj qoftë edhe pak momente. Nëse nuk ju ka ndodhur diçka e tillë, ndoshta shkrimet që gjenden në kopertinën e kësaj letre që keni në dorë do të zgjojnë kurreshtjen tuaj për të mësuar diçka nga ky art. Cila është historia e këtyre zbukurimeve dekorative dhe epigrafeve të krijuara nga arabët e lashtë dhe nga disa bashkëkohësit e tyre? Cili është sekreti i bukurisë së rallë të tyre? Çfarë e karakterizon kaligrafinë arabe në këtë art, e cila vështirë të gjendet në gjuhë të tjera?

Register or Login with your Social Account

Register or Login by Email for free download
Please, log in
Description

Double sided A4 color copy paper.

Paper Size: 80-100g

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Shkrimi arab”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

About Islamic civilization

Parturient ut id tellus vulputatre ac ultrlices a part ouriesnt sapien dignissim partu rient a a inter drum vehicula. Ornare metus laoreet tincidunt eros rolem tristique pretium malada.

Cras rhoncus vivamus luctus platea arcu laoreet selm. Curae est condenectus sed hac a parturient vestibulum.

technical description

OUR ADDRESS

New York

56 E. Fieldstone Street
Summerville, SC 29483

Email:  [email protected]
Phone:  +18 (0) 545 77 32

Paris

28 Boulevard des
Capucines, 75009

Email:  [email protected]
Phone:  +18 (0) 545 77 32

CONTACT US

Whether you’re looking for answers, would like to solve a problem, or just want to let us know how we did, you’ll find.

Register

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.